Search
Close this search box.

Nova web stranica Luke Zadar d.d.

Dobrodošli na novu web stranicu Luke Zadar!

S ponosom vam predstavljamo našu novu i osvježenu web stranicu! Luka Zadar d.d. kontinuirano radi na poboljšanju svojih usluga, a naša nova web stranica je ključni korak u tom smjeru. Redizajnirana stranica nudi jednostavniji pristup informacijama o našim uslugama, uključujući utovar, istovar, skladištenje i logistiku tereta.

Poboljšana navigacija

Novo korisničko sučelje omogućuje jednostavnije i preglednije kretanje po stranici. Bez obzira tražite li informacije o dolascima brodova, vremenskim uvjetima ili detalje za dioničare, sve je sada nadohvat ruke. Izbornik je intuitivan, a stranice su optimizirane za sve uređaje, što znači da možete pristupiti informacijama s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.

Brže i točnije informacije

Naša nova stranica omogućuje brže dostavljanje novosti i važnih obavijesti iz luke. Bilo da ste dioničar, zaposlenik, ili samo zainteresirani posjetitelj, uvijek ćete biti informirani o najnovijim događajima. Posebno smo posvetili pažnju poboljšanju sekcije za dioničare, gdje sada možete lako pratiti financijske izvještaje i druge bitne informacije.

Korisne funkcionalnosti

Na stranici možete pronaći aktualne vremenske uvjete i točne pozicije brodova u luci, što je posebno korisno za sve koji planiraju dolazak ili odlazak iz luke. Nova funkcija virtualne šetnje omogućava vam da istražite luku iz udobnosti vašeg doma, pružajući vam uvid u operativne zone i infrastrukturu.

Pozivamo vas da istražite novu web stranicu i iskoristite sve njene mogućnosti! Vaše povratne informacije su nam dragocjene, jer uvijek težimo ka daljnjem unapređenju. Hvala vam na povjerenju i dobrodošli u Luku Zadar – vašu poveznicu s cijelim svijetom!

Podijeli:

Više objava